0

Nog geen producten toegevoegd.

Vechtsport

Vechtsport Disciplines

Volwassen vechtsport

Kickboksen

Onze trainer Dennie Bronneberg geeft de kickbokslessen bij Full of Life. Met zijn ruime ervaring en enthousiasme zijn de zak trainingen intensief en erg leerzaam.

Boksfit

Boksfit is een conditionele training gebruik makend van trap en stoot technieken vanuit het kickboksen en karate. De trainingen bestaan uit een klein deel techniek en verder, conditionele oefeningen met trap en stoot technieken, op muziek.

 

 

 

Volwassen vechtsport
Volwassen vechtsport

Jeugd Kickboksen

Respect, zelfvertrouwen, zelfbeheersing, discipline, sport specifieke kracht en coördinatie zijn zomaar enkele begrippen die erg belangrijk zijn in onze jeugd kickboks lessen.

We leren uw kind om te gaan met vervelende situaties, niet door agressie te stimuleren, maar om die juist te beheersen. Uw kind gaat met meer zelfvertrouwen de wereld in.

De kinderen stoten en schoppen ten aller tijde tegen kussens of elkaar beschermings- middelen, nooit op het lichaam! Tijdens een les werken we aan zelfbeheersing en respect voor elkaar. Het zelfvertrouwen en de weerbaarheid krijgt hierdoor een enorme boost.

Natuurlijk staat techniek bij ons hoog in het vaandel en bouwen we alle technieken didactisch op. Ook houden we rekening met het niveau verschil binnen de groep en passen we de training zo aan dat het altijd voor iedereen toegankelijk is.

Deze training is voor kinderen van 8 tot en met 15 jaar en word iedere zaterdagochtend gegeven van 09:15 tot 10:15 uur.

*Bij voldoende aanmeldingen starten we eind januari 2020.

*Aanmelden kan via castricum@fulloflife.nl

 

Jeugd Kickboksen
Jeugd Kickboksen

© Full of Life 2019 | Ontwikkeld door Zeno