0

Nog geen producten toegevoegd.

Personal Training

Werk naar uw ultieme doel! Of dit simpelweg fitter worden is, een wedstrijd of een krachtig lichaam, alles is mogelijk. 

Uw trainer zorgt voor de juiste opbouw, een juiste technische uitvoering, maar ook motiveert hij u om meer uit jezelf te halen!

Onze Personal Trainers kunnen u motiveren, adviseren en begeleiden.

Kies uw training

Personal training

De snelste weg naar uw doelstelling met personal training
Werk naar uw ultieme doel! Of dit simpelweg fitter worden is, een wedstrijd of een krachtig lichaam, alles is mogelijk. Uw trainer zorgt voor de juiste opbouw, een juiste technische uitvoering, maar ook motiveert hij u om meer uit jezelf te halen! Het leven biedt veel verleidingen om uw doel uit het oog te verliezen. Natuurlijk moet er ruimte zijn om te 'leven', maar consistentie en doorzettingsvermogen is de sleutel tot succes! Uw trainer zal niet schromen om als het moet streng te zijn en u een spiegel voor te houden. Samen gaan jullie aan de slag naar uw doelstelling!

Trainingsschema opstellen met een coach
Bent u toe aan een nieuw trainingschema? Tussen de 4 en 12 weken is een trainingsschema effectief. Na deze periode raakt het lichaam aan de training gewent en maakt u niet meer dezelfde progressie mee naar uw doelstelling als toen u begon met het schema. Het lichaam heeft om de paar weken een nieuwe trainingsprikkel nodig om weer aanzienlijke progressie te boeken. Maak dan een afspraak met een van onze trainers. U gaat samen met uw trainer aan de slag om uw doelstellingen halen!

Wat komt er aan bod:
Intakegesprek om uw doelstellingen te bepalen, uitleg en techniek training over het  trainingschema en evalutatie na een aantal weken om het trainingsschema te bespreken.

 

Personal training
Personal training

Laatste nieuws

We are hiring

01-07 | We are hiring

Full of Life is opzoek naar jou!

Ben jij energiek, klantgericht en op zoek naar een uitdagende baan in de fitnessbranche? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Wij zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste Fitness Medewerkers, Groep les instructeurs en Balie Medewerkers om ons team te versterken.

We vinden een persoonlijke benadering en contact met onze klanten erg belangrijk. Daarom zijn we op zoek naar iemand met een open houding en uitstraling en iemand het leuk vindt onze klanten aan te spreken en te begeleiden, zowel bij binnenkomst als tijdens de training. 

Soliciteer direct via michel@fulloflife.nl of kom direct bij ons langs bij een van onze locaties!

Rijksweg Limmen herinrichting

23-03 | Rijksweg Limmen herinrichting

Vanaf 27 maart 2023 gaat de Rijksweg Limmen op de schop. Vanaf het tankstation ten noorden van de kruising met de Zeeweg Castricum tot aan de Nieuwelaan bij de gemeentegrens Heiloo. Verkeer moet rekening houden met omleidingen en vertraging. Omwonenden kunnen last hebben van de werkzaamheden.

Vanuit de gemeente en projectleiding is ons verzekerd dat wij te allen tijde bereikbaar blijven. Wel zult u rekening moeten houden met mogelijke vertraging en enige hinder.

Aangepaste openingstijden

01-12 | Aangepaste openingstijden

Nieuwsjaarsdag: Gesloten
Eerste paasdag: Gesloten
Tweede paasdag: 08.00 tot 14.00uur
Koningsdag: Gesloten
Bevrijdinsdag: Eens per 5 jaar gesloten
Hemelvaartdag: 08.00 tot 14.00
Eerste pinksterdag: Gesloten
Tweede pinkersterdag: 08.00 tot 14.00uur
Sinterklaasavond: 07.00 tot 16.00uur
Kerstavond: 07.00 tot 16.00uur
Eerste kerstdag: Gesloten
Tweede kerstdag: 08.00 tot 14.00uur, zonder groepslessen
Oudjaarsdag: 08.00 tot 14.00uur, zonder groepslessen

© Full of Life 2019 | Ontwikkeld door Zeno