0

Nog geen producten toegevoegd.

Diëtiste

Binnen Full of Life bevindt zich de  vrijgevestigde diëtistenpraktijk “Mirjam Brouwer.”  Mirjam is diëtiste, en daarnaast heeft zij een opleiding orthomoleculair therapeut en darmtherapeut. Ook is zij gespecialiseerd in het geven van een sportvoedingsadvies (zie sport voedingsadviseur). U kunt bij haar terecht met al uw vragen over voeding.

 

Wie kunnen er bij jou in de praktijk terecht?

In mijn praktijk ontvang ik mensen met verschillende klachten. Bijvoorbeeld overgewicht, darmklachten, bloedsuikerspiegelproblemen (diabetes), te hoog cholesterol en/of te hoge bloeddruk, voedingsallergie. Maar ook klachten als vermoeidheid, hoofdpijn, eczeem, regelmatig griep/verkouden kunnen ontstaan door een verkeerd voedingspatroon. Tevens geef ik sportvoedingsadvies (zie sport voedingsadviseur).

Wat kunnen de mensen verwachten?

De mensen krijgen bij mij een persoonlijk voedingsadvies. Wat voor de één een goede voeding is, hoeft voor de ander niet altijd de juiste keuze te zijn. Daarnaast heeft ieder zijn eigen voorkeur. Samen werken we naar een voedingsadvies aangepast aan de persoonlijke omstandigheden, eetgewoonten en voorkeuren. Het is belangrijk dat U het kunt volhouden, en dat het geen tijdelijk dieet is. Voor blijvend resultaat zult U blijvend uw voedingsgewoonten moeten aanpassen. Maar juist doordat U zich er beter bij voelt, is het goed vol te houden.

Worden de consulten vergoed?

Wanneer u een verwijzing heeft van een (huis)arts, kan het consult vergoed worden door uw ziektekostenverzekering. U heeft standaard 3 uur in uw basisverzekering en mogelijk worden er meer uren vergoed in uw aanvullende verzekering. Kijk in uw polisvoorwaarden voor de precieze vergoedingsbepalingen.

Wilt u uitgebreidere informatie? Kijk dan op de website: www.dietistenpraktijk.eu

Bel voor een afspraak: 06-43418963, of stuur een mail naar: info@dietistenpraktijk.eu

Sport voedings adviseur

Sportvoedingsadvies

Wil jij werken aan je persoonlijke doelstelling, bijvoorbeeld een sportprestatie neerzetten (bijvoorbeeld de (halve) marathon lopen, een grote tocht fietsen),  je lichaamssamenstelling veranderen (minder vetmassa en/of meer spiermassa), je conditie verbeteren, je fitter voelen, of gewoon een verantwoord persoonlijk voedingsadvies? Maak dan nu een afspraak.

Wat kun je verwachten?

Allereerst kijk ik naar de vorm van training en of deze aansluit bij jouw lichamelijke constitutie. Ook maak ik een analyse van je lichaamssamenstelling betreffende gewicht, vetmassa en spiermassa. In samenwerking met een personal trainer kan naar wens een persoonlijk trainingsadvies worden gegeven. Tevens wordt een individueel voedingsadvies opgesteld, met zo nodig adviezen voor het gebruik van aanvullende supplementen.

Het resultaat?

Het behalen van je persoonlijke doelstelling! Dat willen we toch allemaal?

Opleiding:

In 2013 heb ik de opleiding sportvasten-coach bij de EHF academy afgerond. Daarnaast heb ik "praktijkgerichte cursus specifiek voor de sportbehandelaar, het gebruik van voeding en supplementen in de sport"  bij Natura Foundation gevolgd.

In 2014 heb ik de opleiding Intergraal Personal Trainer bij de EHF academy afgerond. Dit is een zeer specifieke opleiding waarbij de individuele stofwisselingseigenschappen van de sporter als uitgangspunt dienen. Trainingsprogramma’s moeten integreren met voeding-, suppletie- en lifestyle coaching. Wat voor de ene persoon werkt kan namelijk voor de andere nauwelijks tot resultaat of zelfs tot een negatief effect leiden. Uiteraard is het ook belangrijk wat je persoonlijke doelstelling is.

 Bel voor een afspraak: 06-43418963, of stuur een mail naar: info@dietistenpraktijk.eu

© Full of Life 2019 | Ontwikkeld door Zeno