0

Nog geen producten toegevoegd.

Inschrijven

Fitness Limmen

Wij zijn gevestigd in Limmen, Castricum en Diemen. Full of Life biedt u vele mogelijkheden wat betreft fitness, gezondheid, fysiotherapie en voeding. Met uw abonnement kunt u onbeperkt gebruik maken van de fitness en/of groepslessen. Daarnaast kunt u op afspraak terecht bij de fysiotherapie, diëtiste, pedicure of schoonheidsspecialiste. Ook kunt u aan de slag met een Personal Trainer om u doelstellingen te behalen.

Onze onderdelen

Fitness

Trainen bij Full of Life kan op elk gewenst niveau. Want wie  wil er niet gezond zijn en vooral blijven? Natuurlijk, iedereen!

Meer info

Groepslessen

Fun, kwaliteit, freestyle lessen, ontspanning, zweten, voldaan dit zijn zomaar een paar kern bergippen van onze lessen.

Meer info

Yoga

Deze oud Indische filosofie betekent letterlijk vereniging. Het verenigen van het lichaam en de geest brengt je in evenwicht en maakt sterker, rustiger en meer gefocust. 

Meer info

Personal training

Kent u het gevoel dat u weet dat u moet gaan sporten, maar eigenlijk niet goed weet hoe te beginnen? U bent niet de enige met dit gevoel. Onze trainers kunnen u motiveren, adviseren en begeleiden.

Meer info

Fysiotherapie & Mensendieck

Doordat wij met de sportschool onder één dak werkzaam zijn, hebben wij als groot voordeel dat er veel ruimte beschikbaar is en gebruik kunnen maken van uitgebreide faciliteiten.

Meer info

Voeding

Bij onze diëtiste krijgt u persoonlijk voedingsadvies. Wat voor de één een goede voeding is, hoeft voor de ander niet altijd de juiste keuze te zijn.

Meer info

Trainers

Mick Kerssens

Ik heb te maken met alles wat er op onze locatie in Limmen afspeelt. Inmiddels ben ik 11 jaar werkzaam bij FOL. Toen ik klein was wist ik al dat ik 'iets' in de sport wilde doen. Betreft sport is voetbal mijn grote passie en dit heb ik op behoorlijk niveau gedaan. Daarnaast altijd interesse gehad in het functioneren van het lichaam. Met dit laatse ben ik dagelijks bezig. In de fitness, in de lessen die ik geef en de personal trainingen. Naast dit fysieke werk, haal ik ook veel voldoening uit het organiseren van activiteiten, bijhouden van de website, administratie en aansturen van het team. Zoals je kunt lezen, veel afwisseling!

Sandra Scheerman

Ik ben Sandra Scheerman, 50 jaar en werk sinds 2 jaar met veel plezier bij Full of Life. Voordat ik bij Full of life kwam heb ik 18 jaar in de horeca gewerkt waarnaast ik regelmatig te vinden was in de sportschool. Ik heb de opleiding voor fitvak A, pilates en groepslessen met succes afgerond. Binnen Full of life geef ik de volgende groepslessen: Power hour, pilates en function. Daarnaast geef ik instructielessen en personal training. Ook kun je me vinden achter de balie voor informatie over abonnementen en andere fitness gerelateerde vragen. Mijn hobby is lezen en goede tv series kijken.

Jesse Sengers

Zelf sport ik inmiddels al 4,5 jaar in Full of life Limmen. Hier ben ik door de jaren bekend geraakt met de medewerkers en zo ben ik zelf ook deel uit gaan maken van het team. Ik heb toen ik jong was veel verschillende sporten beoefend, zoals karate, judo en voetbal. Na een rustperiode van 2 jaar ben ik nu al 4,5 jaar te vinden in de sportschool. Ik focus mij voornamelijk om gezond te blijven en constant mezelf te verbeteren. Ik word erg enthousiast als mensen komen vertellen dat ze echt merken dat ze vooruitgang boeken. Dit gebeurt bijna altijd met een glimlach op het gezicht en dit geeft mij dan ook weer de motivatie om ze nog verder motiveren zichzelf te verbeteren en uit te dagen.

Wessel Pirovano

Toen ik op het CIOS zat heb ik stage gelopen bij FoL Castricum. Ik ging altijd met veel plezier naar mijn stage hierdoor heb ik een aantal jaar later gesolliciteerd bij FoL. Vroeger heb ik getennist en geschaatst daarnaast honkbalde ik ook altijd en dat doe ik nu nog steeds. Toen ik stopte met tennisen ben ik gaan fitnessen bij Full of Life. Mijn sportieve doelstellingen zijn gericht op het honkballen maar ook voor mijn algemene gezondheid. Zo voel ik mij erg energiek en voldaan na een krachttraining in de fitness. Het gene wat mij enthousiast houd is om vooruit gang te zien vanuit de sporters. Het is super om iemand sterker en energieker te zien worden met elke week dat hij/zij komt trainen.

Joris Burger

Via mijn school moest ik stage lopen bij een sportschool. En toen kwam ik uit bij Full of Life en heb ik een jaar stage gelopen, na mijn stage periode mocht ik hier ook gelijk gaan werken. Doelstellingen voor mij liggen dan vooral bij het volleybal, om weer terug te komen bij het Nederlands team is een mooie doelstelling waar ik hard voor moet werken. En daarnaast gewoon bij de club om zo hoog mogelijk te eindigen met het team. Wat ik erg leuk vind is het contact met iedereen, je hebt mensen van alle leeftijden hier en je kan bijna met iedereen altijd wel even een praatje houden. En zo ook tips te geven. Daarnaast zijn de lessen ook erg leuk om te geven.

Daan van de Linde

Ik zit op het Cios en doe daar de opleiding Sport, gezondheid en bewegen. Ik werk nu ongeveer 1,5 jaar bij Full of Life. Voor deze tijd heb ik een jaar stage gelopen bij Full of Life. Naast zelf te fitnessen ongeveer 4 keer per week bij Full of Life tennis ik nog één keer in de week en speel ik in de zomermaanden competitie. Ik vind het erg leuk om te zien als mensen hard werken tijdens de groepslessen of in de sportschool, dat houdt mij enthousiast en daarom vind ik het werken bij Full of Life erg leuk! 

Annabel de Jonge

Ik geef Function, Pilates, Power Hour en Bodyshape lessen.  Na mijn stageperiode ben ik aan het werk gegaan, naast de lessen doe ik ook baliewerkzaamheden. In het verleden heb ik op voetbal en kickboksen gezeten. Maar mijn liefde blijft altijd bij dansen. Ik dans al vanaf mijn 6e bij en dat doe ik nu nog steeds.  Mijn doelstelling is om fit te blijven. Ook vind ik het belangrijk om mijn technieken in zowel de dans als de fitness bij te houden, er is namelijk altijd ruimte voor verbetering.  Het leukste wat ik vind om te geven zijn toch wel de function lessen. Ik vind het leuk om te zien hoe snel mensen nieuwe oefeningen en technieken oppakken. Zelf probeer ik mijzelf uit te dagen om zo veel mogelijk te variëren in mijn function lessen.  Ik kan er erg van genieten als mensen hard werken en zichzelf uitdagen. Het contact en de verhalen van mensen doen mij ook altijd goed. Geen dag is hetzelfde.  
 


Lisanne Biere

Binnen Full of Life instrueer ik de groepslessen Spinning, Senior fit, Function en Coretraining. Daarnaast geef ik instructielessen en doe ik baliewerkzaamheden. Na mijn opleiding fysiotherapie was ik op zoek naar ander soort werk met daarbij nog wel een link om de opgedane kennis te kunnen gebruiken. Zelf heb ik een tijd lang gesport bij Full of Life met veel boks- en spinninglessen en nu heb ik de kans gekregen om hier te beginnen. Mijn favoriete lessen om te geven zijn Spinning en Senior fit. Daarnaast vind ik het geven van instructielessen ook erg leuk om te doen. Vooral de vooruitgang zien van de sporters geeft voldoening. Het contact met de mensen en de verschillende collega’s houdt het werk afwisselend.

   

Openingstijden

Aangepaste openingstijden op feestdagen vindt u bij laatste nieuws of op Facebook of Instagram!

Dag Van Tot
Maandag 07:00 uur 22:00 uur
Dinsdag 07:00 uur 22:00 uur
Woensdag 07:00 uur 22:00 uur
Donderdag 07:00 uur 22:00 uur
Vrijdag 07:00 uur 22:00 uur
Zaterdag 08:00 uur 14:00 uur
Zondag 08:00 uur 14:00 uur

 

Openingstijden Limmen
Openingstijden Limmen

Foto's

Laatste nieuws

Vacature: Fitnesstrainer & medewerker.

24-09 | Vacature: Fitnesstrainer & medewerker.

Wil jij ons team op de zaterdag versterken?

Wij vinden een persoonlijke benadering en contact met onze klanten erg belangrijk.

Daarom zijn we op zoek naar iemand met een open houding en uitstraling en iemand die het leuk vindt onze klanten aan te spreken, zowel bij binnenkomst als tijdens de trainingen. Je kunt de klanten goed begeleiden tijdens de fitness en de evaluatiegesprekken die we regelmatig met de klanten plannen.

Naast de individuele begeleiding geef je bij ons ook groepslessen. Vol energie motiveer je onze leden om net dat beetje extra te geven. Naast de juiste energie beschik je ook over de kennis om mensen goed te begeleiden en de les juist op te bouwen.

Lijkt het je leuk ons team te versterken, stuur dan een mail naar lisanne@fulloflife.nl .

© Full of Life 2019 | Ontwikkeld door Zeno