0

Nog geen producten toegevoegd.

Inschrijven

Yoga

Deze oud Indische spirituele discipline betekent letterlijk vereniging. Door lichaam en geest samen in evenwicht te brengen, wordt u sterker en rustiger.

Lessen

Pilates

Door middel van grondoefeningen wordt geprobeerd de rompstabilisatie te verbeteren. Pilates focust zich met name op de buik- en rugspieren, schoudergordel en bekkengebied. Het is belangrijk om de oefeningen zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren, daardoor wordt er zo functioneel mogelijk getraind.  Deze les is geschikt voor mannen/vrouwen en alle leeftijden. Het is namelijk voor iedereen belangrijk om een sterke romp te hebben, mede om rugklachten te voorkomen.

 

Pilates
Pilates

Yoga

Deze oud Indische spirituele discipline betekent letterlijk vereniging. Door lichaam en geest samen in evenwicht te brengen, wordt u sterker en rustiger. Door een combinatie van bewegings-, ademhalings- en meditatie oefeningen wordt Yoga gezien als één van de meest effectieve manieren om stress te verminderen. De mensen die dit regelmatig doen voelen zich niet alleen veel beter en vol energie, maar zij voelen zich ook geestelijk rustiger, zijn beter in staat om problemen op te lossen en helder na te denken.

 

Yoga
Yoga

Rooster

Naar beneden

© Full of Life 2019 | Ontwikkeld door Zeno